甘味および苦味物質へのグルコン酸カリウム・カルシウムの呈味修飾効果の解析
Bibliographic Information
- Other Title
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- カンミ オヨビ ニガミ ブッシツ エ ノ グルコンサン カリウム カルシウム ノ テイミ シュウショク コウカ ノ カイセキ
- Effects on the taste modification of potassium gluconate and calcium gluconate for sweet tastants and bitter tastants
- 2010年度日本味と匂学会44回大会
- 2010ネンド ニホン アジ ト ニオイ ガッカイ 44カイ タイカイ
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Journal
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- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
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日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 17 (3), 335-338, 2010-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520009409931578368
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- NII Article ID
- 110008451352
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- NII Book ID
- AA11426393
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- ISSN
- 13404806
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- NDL BIB ID
- 11011281
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles