環境改善による食品の保存技術(5)包装による食品の保存技術
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カンキョウ カイゼン ニ ヨル ショクヒン ノ ホゾン ギジュツ 5 ホウソウ ニ ヨル ショクヒン ノ ホゾン ギジュツ
- Preservative technologies of foods due to environmental improvement (5) Food preservation technique with packaging
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- 防菌防黴 : 日本防菌防黴学会誌
-
防菌防黴 : 日本防菌防黴学会誌 38 (10), 703-711, 2010
大阪 : 日本防菌防黴学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009410063798528
-
- NII Article ID
- 10026732811
-
- NII Book ID
- AN00224774
-
- ISSN
- 03855201
-
- NDL BIB ID
- 10866738
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles