家政系食物領域の実験・実習科目におけるオンライン同時双方向型授業と実対面型授業の比較
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カセイケイ ショクモツ リョウイキ ノ ジッケン ・ ジッシュウ カモク ニ オケル オンライン ドウジ ソウホウコウガタ ジュギョウ ト ジツ タイメンガタ ジュギョウ ノ ヒカク
- Comparison of Online Classes through Video Conference System and Face-to-Face Classes in Experimental and Practical Subjects in the Field of Home Economics Food Science
Search this article
Journal
-
- 愛国学園短期大学紀要 / 愛国学園短期大学紀要編集委員会 編
-
愛国学園短期大学紀要 / 愛国学園短期大学紀要編集委員会 編 (39), 1-13, 2021
東京 : 愛国学園短期大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009410146403072
-
- NII Article ID
- 40022682094
-
- NII Book ID
- AN00009782
-
- ISSN
- 02878615
-
- NDL BIB ID
- 031678615
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles