Brewing of an alcoholic beverage and aroma compounds formation by an L-canavanine resistant sake-yeast. : Studies on the brewing of alcoholic beverages by the system of fermentation following saccharification (X)

Bibliographic Information

Other Title
  • カナバニン耐性清酒酵母による糖化後発酵と香気生成
  • カナバニン タイセイ セイシュ コウボ ニ ヨル トウカゴ ハッコウ ト コウ
  • カナバニン耐性清酒酵母による糖化後発酵と香気生成 : 糖化後発酵法による醸造酒の製造に関する研究(第10報)
  • カナバニン耐性清酒酵母による糖化後発酵と香気生成

Search this article

Abstract

コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会

Journal

  • 醗酵工学会誌

    醗酵工学会誌 67 (1), p7-14, 1989-01

    吹田 : 日本生物工学会

Citations (3)*help

See more

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top