Mechanization of Manufacturing the Seasoning Components for Synthetic Sake(I) : Studies on the Synthetic Sake
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 合成清酒に関する研究-1-
- ゴウセイ セイシュ ニ カンスル ケンキュウ 1
- 香味液製造法(清酒仕込式)の機械化 : 合成清酒に關する研究 (第1報)
- 合成清酒に関する研究-1-
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology
-
醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology 31 (9), 362-364, 1953-09
[吹田] : 日本醗酵工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520010380223346176
-
- NII Article ID
- 110002857429
- 40018432146
-
- NII Book ID
- AN00205226
-
- ISSN
- 03675963
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles