機能性を持つ品種開発の現状とその活用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- キノウセイ オ モツ ヒンシュ カイハツ ノ ゲンジョウ ト ソノ カツヨウ
- Current state of varieties development with functionality and the use
- 特集 種から見直すこれからの食品開発
- トクシュウ タネ カラ ミナオス コレカラ ノ ショクヒン カイハツ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 45 (10), 4-7, 2010-10
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520010380358887680
-
- NII Article ID
- 40017329889
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 10851303
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles