食品のコクとおいしさへの活用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン ノ コク ト オイシサ エ ノ カツヨウ
Search this article
Journal
-
- 醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編
-
醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編 45 (3), 161-168, 2019
日本醤油研究所
- Tweet
Details
-
- CRID
- 1520010380513478144
-
- NII Article ID
- 40021940777
-
- NII Book ID
- AA12122871
-
- ISSN
- 13499823
-
- NDL BIB ID
- 029787264
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN