麹菌ゲノム情報と質量分析装置を活用した味噌の糖類に関する基盤研究
Bibliographic Information
- Other Title
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- コウジキン ゲノム ジョウホウ ト シツリョウ ブンセキ ソウチ オ カツヨウ シタ ミソ ノ トウルイ ニ カンスル キバン ケンキュウ
- Studies on the saccharides in Miso based on genome information of Aspergillus oryzae and mass spectrometry
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Journal
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- 中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute
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中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute (41), 36-42, 2020-03
東京 : 中央味噌研究所
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520010380610737920
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- NII Article ID
- 40022221915
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- NII Book ID
- AN00144212
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- ISSN
- 02898942
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- NDL BIB ID
- 030389147
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles