カレイ類の活締め方法の違いによる鮮度変化について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カレイルイ ノ カツシメ ホウホウ ノ チガイ ニ ヨル センド ヘンカ ニ ツイテ
- Alteration in freshness of Flat fish by killing fish methods
Search this article
Journal
-
- 青森県産業技術センター食品総合研究所研究報告 Report of Aomori Prefectural Industrial Technology Research Center, Food Research Institute / 青森県産業技術センター食品総合研究所 編
-
青森県産業技術センター食品総合研究所研究報告 Report of Aomori Prefectural Industrial Technology Research Center, Food Research Institute / 青森県産業技術センター食品総合研究所 編 (11), 9-12, 2018
八戸 : 青森県産業技術センター食品総合研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520010381130058624
-
- NII Article ID
- 40022180867
-
- NII Book ID
- AA12886093
-
- ISSN
- 24354376
-
- NDL BIB ID
- 030299852
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles