函館短期大学生の増粘剤添加による塩味とうま味の味認識
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ハコダテ タンキ ダイガクセイ ノ ゾウネンザイ テンカ ニ ヨル シオアジ ト ウマミ ノ アジ ニンシキ
- Salty and Umami Taste Perception Affected by Thickener Addition of Hakodate Junior College Students
Search this article
Journal
-
- 函館短期大学紀要 / 函館短期大学紀要編集委員会 編
-
函館短期大学紀要 / 函館短期大学紀要編集委員会 編 (50), 29-32, 2023-03
函館 : 函館短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520014868341277056
-
- NII Book ID
- AN10524424
-
- NDL BIB ID
- 032838423
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL