女子学生に好まれる揚げ物(鶏のから揚げ)の最適条件の検討 : 調理条件の違いによる嗜好の特性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ジョシ ガクセイ ニ コノマレル アゲモノ(ニワトリ ノ カラ アゲ)ノ サイテキ ジョウケン ノ ケントウ : チョウリ ジョウケン ノ チガイ ニ ヨル シコウ ノ トクセイ
- The optimal heating cooking condition of deep-fried chicken according to female university students : Characteristics of preference due to differences in cooking conditions
Search this article
Journal
-
- 研究紀要 = Bulletin of Seitoku University, bulletin of Seitoku University Junior College / 聖徳大学紀要委員会 編 ; 聖徳大学, 聖徳大学短期大学部 [監修]
-
研究紀要 = Bulletin of Seitoku University, bulletin of Seitoku University Junior College / 聖徳大学紀要委員会 編 ; 聖徳大学, 聖徳大学短期大学部 [監修] (31), 89-93, 2020
松戸 : 聖徳大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520016184421241600
-
- NII Article ID
- 120007003494
-
- NII Book ID
- AA12621204
-
- ISSN
- 21876843
-
- NDL BIB ID
- 033070379
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles