多段階水熱処理を利用した廃棄ワカメからの機能性食品原料の創製に関する研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- タダンカイ スイネツ ショリ オ リヨウ シタ ハイキ ワカメ カラ ノ キノウセイ ショクヒン ゲンリョウ ノ ソウセイ ニ カンスル ケンキュウ
- Microwave assisted step-by-step process for the production of functional food materials from waste brown seaweed (Undaria pinnatifida)
Search this article
Journal
-
- 浦上財団研究報告書 = Urakami Foundation memoirs
-
浦上財団研究報告書 = Urakami Foundation memoirs 30 6-11, 2023-03
東京 : 浦上食品・食文化振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520016892195068928
-
- NII Book ID
- AN10169027
-
- ISSN
- 09152741
-
- NDL BIB ID
- 033190167
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search