乳酸菌と伝統発酵食品 : 多様な菌株の分離源として
Bibliographic Information
- Other Title
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- ニュウサンキン ト デントウ ハッコウ ショクヒン : タヨウ ナ キンカブ ノ ブンリ ゲン ト シテ
- Traditional fermented foods as sources for isolation of diverse strains of lactic acid bacteria
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Journal
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- 日本乳酸菌学会誌 = Japanese journal of lactic acid bacteria
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日本乳酸菌学会誌 = Japanese journal of lactic acid bacteria 35 (1), 23-30, 2024
東京 : 日本乳酸菌学会
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520018677362572800
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- NII Book ID
- AA11505820
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- ISSN
- 1343327X
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- NDL BIB ID
- 033413908
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
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- Data Source
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- NDL