ダイズの脂肪酸から発生する主要な「不快臭」とそれらの遺伝的な改良
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ダイズ ノ シボウサン カラ ハッセイ スル シュヨウ ナ 「 フカイシュウ 」 ト ソレラ ノ イデンテキ ナ カイリョウ
- The major soybean off-flavor production from certain fatty acids and their genetical improvement
- 特集 香りの再現について
- トクシュウ カオリ ノ サイゲン ニ ツイテ
Search this article
Journal
-
- におい・かおり環境学会誌 = Journal of Japan Association on Odor Environment / 臭気対策研究協会 編
-
におい・かおり環境学会誌 = Journal of Japan Association on Odor Environment / 臭気対策研究協会 編 55 (3), 171-175, 2024-05
東京 : 臭気対策研究協会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520019147853657344
-
- NII Book ID
- AA11827805
-
- ISSN
- 13482904
-
- NDL BIB ID
- 033550659
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZN5(科学技術--建設工学・建設業--都市工学・衛生工学)
-
- Data Source
-
- NDL Search