HACCP教育講座(26)食中毒原因菌の制御法と殺菌
Bibliographic Information
- Other Title
-
- HACCP キョウイク コウザ(26)ショクチュウドク ゲンインキン ノ セイギョホウ ト サッキン
- Control and Inactivation of Foodborne Pathogens
Search this article
Journal
-
- 日本食品保蔵科学会誌 = Food preservation science / 日本食品保蔵科学会 編
-
日本食品保蔵科学会誌 = Food preservation science / 日本食品保蔵科学会 編 50 (3), 131-134, 2024-05
東京 : 日本食品保蔵科学会 ; 1997-
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520019147853794304
-
- NII Book ID
- AA11178236
-
- ISSN
- 13441213
-
- NDL BIB ID
- 033550736
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR6(科学技術--農林水産)
-
- Data Source
-
- NDL