A Kinetic Study of Retrogradation Process of "Dango" (Part 1) : Particle Size of Non-glutinous and Glutinous Rice Powders Affecting the Creep Behaviours of Dangos
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 団子の老化過程の速度論的検討-1-団子のクリープ挙動に及ぼす粳および糯各米粉粒度の影響
- ダンゴ ノ ロウカ カテイ ノ ソクドロンテキ ケントウ 1 ダンゴ ノ クリ
- 団子の老化過程の速度論的検討 (第1報) : 団子のクリープ挙動に及ぼす粳および糯各米粉粒度の影響
- 団子の老化過程の速度論的検討-1-団子のクリープ挙動に及ぼす粳および糯各米粉粒度の影響
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 44 (4), p255-261, 1993-04
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290882593739904
-
- NII Article ID
- 110003167646
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 3827767
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles