Studies on the Aging of Ume (Japanese Apricot) Liqueur (Part 1) : Changes in Sugar Components during Aging
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 梅酒熟成に関する研究-1-梅酒熟成中の糖の変化
- ウメシュ ジュクセイ ニカンスルケンキュウ 1 ウメシュ ジュクセイチュウ ノ
- 梅酒熟成に関する研究 (第1報) : 梅酒熟成中の糖の変化
- 梅酒熟成に関する研究-1-梅酒熟成中の糖の変化
Search this article
Abstract
記事分類: 化学・化学工業--醗酵・微生物工学--酒類・アルコール
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 46 (7), p635-640, 1995-07
日本家政学会
- Tweet
Details
-
- CRID
- 1520290882852048512
-
- NII Article ID
- 110003168047
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 3628162
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles