食品の微生物変敗防止技術と制御(7)無菌充填食品の微生物変敗と制御
Bibliographic Information
- Other Title
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- ショクヒン ノ ビセイブツ ヘンパイ ボウシ ギジュツ ト セイギョ(7)ムキン ジュウテン ショクヒン ノ ビセイブツ ヘンパイ ト セイギョ
- Techniques for Preventing Deterioration of Foods Due to Microorganisms and Deterioration Control(7)Deterioration of Aseptically Packaged Foods Due to Microorganisms and Deterioration Control
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Journal
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- 日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents
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日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents 42 (7), 381-389, 2014-07
大阪 : 日本防菌防黴学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520290883050744064
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- NII Article ID
- 40020154162
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- NII Book ID
- AA12599772
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- ISSN
- 2187431X
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- NDL BIB ID
- 025639882
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles