Cookery Property of New Food Material : Addition of Spilulina to Some Food-Stuff
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 新食品素材の調理性--スピルリナの食品への添加
- シン ショクヒン ソザイ ノ チョウリセイ スピルリナ ノ ショクヒン エ ノ
- 新食品素材の調理性--スピルリナの食品への添加
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 42 (7), p655-659, 1991-07
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290883145351296
-
- NII Article ID
- 110003167422
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 3733810
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles