食品産業における洗浄技術の基礎と効率化のための実践ポイント(5)ATP測定を活用した酒造場における洗浄実践ポイントの把握
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン サンギョウ ニ オケル センジョウ ギジュツ ノ キソ ト コウリツカ ノ タメ ノ ジッセン ポイント(5)ATP ソクテイ オ カツヨウ シタ シュゾウジョウ ニ オケル センジョウ ジッセン ポイント ノ ハアク
- Basics of the Cleaning Technology in the Food Industry and Practical Points for Efficiency (5) Understanding of Practical Points of Cleaning by Utilizing ATP Measurement in Breweries
Search this article
Journal
-
- 日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents
-
日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents 41 (1), 29-33, 2013-01
大阪 : 日本防菌防黴学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290883257183744
-
- NII Article ID
- 10031140253
-
- NII Book ID
- AA12599772
-
- ISSN
- 2187431X
-
- NDL BIB ID
- 024249550
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles