岐阜県東濃地区の豆類・いも類を用いた料理とその地域性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ギフケン トウノウ チク ノ マメルイ ・ イモルイ オ モチイタ リョウリ ト ソノ チイキセイ
- Dishes with Pulses and Potatoes in the Tono District and their Regional Characteristics
Search this article
Journal
-
- 中京短期大学論叢 = Bulletin of Chukyo Junior College / 中京短期大学論叢編集委員会 編
-
中京短期大学論叢 = Bulletin of Chukyo Junior College / 中京短期大学論叢編集委員会 編 35 (1), 25-32, 2004
瑞浪 : 中京短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884004862720
-
- NII Article ID
- 40019609726
-
- NII Book ID
- AN10473684
-
- ISSN
- 02860341
-
- NDL BIB ID
- 024339768
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles