Studies on the Components of "Aku" in Soup Stock of Dried Shiitake Mushrooms (Part 4) : The Effect of Egg White on Gustatory Free Amino Acid and Sensory Evaluation of Soup Stock

Bibliographic Information

Other Title
  • 干ししいたけのもどし汁中のアク成分に関する研究-4-もどし汁の呈味性遊離アミノ酸および官能評価に及ぼす卵白添加の影響
  • ホシシイタケ ノ モドシジルチュウ ノ アク セイブン ニカンスルケンキュウ
  • 干ししいたけのもどし汁中のアク成分に関する研究(第4報): もどし汁の呈味性遊離アミノ酸および官能評価に及ぼす卵白添加の影響
  • 干ししいたけのもどし汁中のアク成分に関する研究-4-もどし汁の呈味性遊離アミノ酸および官能評価に及ぼす卵白添加の影響

Search this article

Abstract

コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会

Journal

Citations (2)*help

See more

References(7)*help

See more

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top