冷凍飯の食味におよぼす電子レンジ加熱条件の影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- レイトウ メシ ノ ショクミ ニ オヨボス デンシ レンジ カネツ ジョウケン ノ エイキョウ
- Influence of heating conditions with a microwave oven on the palatability of frozen cooked rice
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 43 (2), 87-97, 2010-04
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884373080704
-
- NII Article ID
- 110007610375
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 10669205
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles