長期蓄養におけるホタテガイの味の劣化について
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- Other Title
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- チョウキチクヨウ ニ オケル ホタテガイ ノ アジ ノ レッカ ニ ツイテ
- The degradation of taste in preserved scallops over an extended time
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Journal
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- 東海大学紀要. 生物理工学部 = Proceedings of the School of Biological Science and Engineering, Tokai University
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東海大学紀要. 生物理工学部 = Proceedings of the School of Biological Science and Engineering, Tokai University 3 13-15, 2010
札幌 : 東海大学生物理工学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520290884850565376
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- NII Article ID
- 40018823315
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- NII Book ID
- AA12386760
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- ISSN
- 18837956
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- NDL BIB ID
- 11095055
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles