衝撃式粉砕法による米粉の製パン性に関する検討 : 米粉粒度と生地発酵工程が生地膨張に及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショウゲキシキ フンサイホウ ニ ヨル ビゼフン ノ セイパンセイ ニ カンスル ケントウ : ビゼフン リュウド ト キジ ハッコウ コウテイ ガ キジ ボウチョウ ニ オヨボス エイキョウ
- A Study of the Properties of Bread Made from Rice Flour Produced by Impact Crushing : The Effects of Rice Flour Particle Size and Fermentation Conditions on Expansion Properties
Search this article
Journal
-
- 美味技術学会誌 = Journal of the Japanese Society of Taste Technology
-
美味技術学会誌 = Journal of the Japanese Society of Taste Technology 11 (1), 20-28, 2012-04
東広島 : 美味技術学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884867949056
-
- NII Article ID
- 40019808590
-
- NII Book ID
- AA12717722
-
- ISSN
- 21867224
-
- NDL BIB ID
- 024895683
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles