色素結合法による小麦澱粉粒表面蛋白質の微量定量法
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シキソ ケツゴウホウ ニヨル コムギ デンプンリュウ ヒョウメン タンパクシツ
Search this article
Description
記事分類: 食品工学--農産食品
Journal
-
- 神戸女子大学家政学部紀要 = Bulletin of The Faculty of Home Economics, Kobe Women's University / 神戸女子大学 編
-
神戸女子大学家政学部紀要 = Bulletin of The Faculty of Home Economics, Kobe Women's University / 神戸女子大学 編 (28), p65-71, 1995-03
神戸 : 神戸女子大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884885632384
-
- NII Article ID
- 40005099936
-
- NII Book ID
- AN10482175
-
- ISSN
- 13415905
-
- NDL BIB ID
- 3641354
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles