Microstructure of Sasakamaboko : Stainability of Surimi Protein and Amounts of Mixed Starch and Mingled Air Bubbles
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 笹かまぼこの組織構造:すり身タンパク質の染色性およびデンプン粒子と気泡の含有量
- ササ カマボコ ノ ソシキ コウゾウ スリミ タンパクシツ ノ センショクセイ オヨビ デンプン リュウシ ト キホウ ノ ガンユウリョウ
- 笹かまぼこの組織構造:すり身タンパク質の染色性およびデンプン粒子と気泡の含有量
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 32 (3), 226-233, 1999-08
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884886047744
-
- NII Article ID
- 110001169961
- 10012340618
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 4822793
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles