Effects of Frying materials on Frying Oils Properties
Bibliographic Information
- Other Title
-
- フライ油性状への揚げ種の影響
- フライユ セイジョウ エ ノ アゲタネ ノ エイキョウ
- フライ油性状への揚げ種の影響
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 31 (1), 24-29, 1998-02
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884892656512
-
- NII Article ID
- 110001169858
- 10012340660
- 40004980410
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
- 09189211
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles