- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食と健康の仕事人(第109回)「卵かけごはん」は第二のすし!? 日本の食文化を世界へ届けたい 株式会社八紘 代表取締役 一般社団法人日本たまごかけごはん研究所 代表理事 上野貴史さん
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショク ト ケンコウ ノ シゴトジン(ダイ109カイ)「 タマゴカケ ゴハン 」 ワ ダイニノス シ!? ニホン ノ ショク ブンカ オ セカイ エ トドケタイ カブシキ ガイシャ ハッコウ ダイヒョウ トリシマリヤク イッパン シャダン ホウジン ニホンタマゴカケ ゴハン ケンキュウジョ ダイヒョウ リジ ウエノ タカシ サン
Search this article
Journal
-
- 栄養と料理
-
栄養と料理 88 (1), 96-99, 2022-01
東京 : 女子栄養大学出版部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290885528733824
-
- NII Article ID
- 40022769807
-
- NII Book ID
- AN00023193
-
- NDL BIB ID
- 031866924
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE17(社会・労働--家事・家政--一般誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles