- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
酢酸菌と酵母の混合培養による米酢の製造
Bibliographic Information
- Other Title
-
- サクサンキン ト コウボ ノ コンゴウ バイヨウ ニ ヨル コメス ノ セイゾ
Search this article
Description
記事分類: 食品工学--味噌・醤油・調味料・香辛料
Journal
-
- 日本食品工業学会誌 = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology / 日本食品工業学会 編
-
日本食品工業学会誌 = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology / 日本食品工業学会 編 36 (9), p726-731, 1989-09
つくば : 日本食品工業学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291855356822400
-
- NII Article ID
- 40002952422
-
- NII Book ID
- AN00192587
-
- ISSN
- 00290394
-
- NDL BIB ID
- 3247373
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles