- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
乳タンパク(PROGEL800)の添加によるヨーグルトの品質改良
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ニュウタンパク PROGEL800 ノ テンカ ニ ヨル ヨーグルト ノ ヒンシツ カイリョウ
- Improvement of yogurt quality by milk protein PROGEL800
- 特集 タンパクの機能を活かす技術
- トクシュウ タンパク ノ キノウ オ イカス ギジュツ
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 26 (7), 36-38, 2010-07
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291855811597440
-
- NII Article ID
- 40017234908
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 10776812
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles