食事たん白質の相違が食物繊維摂取時の小腸ムチン分泌促進作用に及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクジ タンパクシツ ノ ソウイ ガ ショクモツ センイ セッシュジ ノ ショウチョウ ムチン ブンピツ ソクシン サヨウ ニ オヨボス エイキョウ
- Differential effects of casein and soy protein isolate on mucin secretion stimulated by dietary fiber ingestion in the rat small intestine
Search this article
Journal
-
- 大豆たん白質研究 / 不二たん白質研究振興財団 [編]
-
大豆たん白質研究 / 不二たん白質研究振興財団 [編] 13 (31), 85-89, 2010-12
泉佐野 : 不二たん白質研究振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291856133740416
-
- NII Article ID
- 40018765257
-
- NII Book ID
- AA11452961
-
- ISSN
- 13444050
-
- NDL BIB ID
- 11041346
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles