- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
この人に聞く 研・究・最・前・線 アスタキサンチンの美白効果を確認 シミ発生のシグナル制御メカニズムを解明--東京工科大学 応用生物学部・機能性化粧品研究室教授 芋川玄爾氏
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コノ ヒト ニ キク ケンキュウ サイゼンセン アスタキサンチン ノ ビ ハク コウカ オ カクニン シミ ハッセイ ノ シグナル セイギョ メカニズム オ カイメイ トウキョウコウカ ダイガク オウヨウ セイブツガクブ キノウセイ ケショウヒン ケンキュウシツ キョウジュ イモカワ ゲンジ シ
- Special interview at the research front: Confirmed the whitening ability of astaxanthin: clarified the regulation mechanism of skin blemish genesis
Search this article
Journal
-
- Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌
-
Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌 13 (12), 10-12, 2009-12
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291856135519616
-
- NII Article ID
- 40016913088
-
- NII Book ID
- AA11298781
-
- ISSN
- 13439502
-
- NDL BIB ID
- 10505720
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles