- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
乳酸菌と硝酸還元菌の添加による生もと系酒母製造の安定化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ニュウサンキン ト ショウサン カンゲンキン ノ テンカ ニ ヨル キ モト ケイシュ ボ セイゾウ ノ アンテイカ
- Control of Moto (Sake starter) prepared by the traditional method by addition of lactic acid bacteria and nitrate reducing bactenia
Search this article
Journal
-
- 鳥取県産業技術センター研究報告 / 鳥取県産業技術センター 編
-
鳥取県産業技術センター研究報告 / 鳥取県産業技術センター 編 (11), 54-57, 2008
鳥取 : 鳥取県産業技術センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291856139827968
-
- NII Article ID
- 40016635767
-
- NII Book ID
- AA11454242
-
- ISSN
- 13464345
-
- NDL BIB ID
- 10273372
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles