粉体食品原料中の芽胞の加工・保存における損傷および発育挙動解析
Bibliographic Information
- Other Title
-
- フンタイ ショクヒン ゲンリョウ チュウ ノ ガホウ ノ カコウ ・ ホゾン ニ オケル ソンショウ オヨビ ハツイク キョドウ カイセキ
- Analysis of damage and growth behaviors of spores in processing and storage of powdered food ingredients
Search this article
Journal
-
- 年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology
-
年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology 36 95-100, 2020
市川 : 飯島藤十郎記念食品科学振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291856303932416
-
- NII Article ID
- 40022703510
-
- NII Book ID
- AA12631423
-
- ISSN
- 21880662
-
- NDL BIB ID
- 031729643
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles