急須の材質が緑茶煎出液の呈味成分や色調に及ぼす影響 : 「急須でお茶を淹れる」文化を繋いでいく
Bibliographic Information
- Other Title
-
- キュウス ノ ザイシツ ガ リョクチャセンシュツエキ ノ テイミ セイブン ヤ シキチョウ ニ オヨボス エイキョウ : 「 キュウス デ オチャ オ エンレル 」 ブンカ オ ツナイデ イク
- Effect of Teapot Materials on Taste Components and Color Tone of Green Tea Infusion : For Inherit of the Culture "to Brewing Tea with a Teapot"
Search this article
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 55 (3), 168-171, 2022-06
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520292505531680000
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 032213972
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL