マグロ類4種における魚肉中の部位別ヘム鉄含量と一酸化炭素濃度
Bibliographic Information
- Other Title
-
- マグロルイ 4シュ ニ オケル ギョニク チュウ ノ ブイ ベツ ヘムテツ ガンリョウ ト イッサンカ タンソ ノウド
- Heme iron and carbon monoxide concentrations in meat of four tuna fish species by body site
Search this article
Journal
-
- 日本水産学会誌 / 日本水産学会 編
-
日本水産学会誌 / 日本水産学会 編 90 (1), 40-42, 2024-01
東京 : 日本水産学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520299129909801472
-
- NII Book ID
- AN00193422
-
- ISSN
- 00215392
-
- NDL BIB ID
- 033302994
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR26(科学技術--農林水産--水産)
-
- Data Source
-
- NDL