おからを利用したパン粉様食品の多様化ならびに実用化に向けた検討
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オカラ オ リヨウ シタ パンコ ヨウ ショクヒン ノ タヨウカ ナラビニ ジツヨウカ ニ ムケタ ケントウ
- Examination for Diversification and Practical Application of Breadcrumb-like Processed Food from Okara
Search this article
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 57 (1), 27-33, 2024-02
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520299307006652416
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 033331454
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search