豚肉から調製した揮発成分画分の匂い特性 : 分析型パネルによるCheck-All-That-Apply法を用いた特徴付け
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ブタニク カラ チョウセイ シタ キハツ セイブン カクブン ノ ニオイ トクセイ : ブンセキガタ パネル ニ ヨル Check-All-That-Applyホウ オ モチイタ トクチョウズケ
- Odor Characteristics of Volatile Fractions Prepared from Pork Meat Assessed by a Trained Panel using Check-Ail-That-Apply Questions
Search this article
Journal
-
- 日本養豚学会誌 = The Japanese journal of swine science
-
日本養豚学会誌 = The Japanese journal of swine science 61 (2), 42-51, 2024-06
海老名 : 日本養豚学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520300855111107072
-
- NII Book ID
- AN10202971
-
- ISSN
- 0913882X
-
- NDL BIB ID
- 033585621
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR22(科学技術--農林水産--畜産)
-
- Data Source
-
- NDL Search