ホタテ乾燥品の生産性向上と高品質化技術の開発 : 平成25年度日本食品保蔵科学会技術賞
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- ホタテ カンソウヒン ノ セイサンセイ コウジョウ ト コウヒンシツカ ギジュツ ノ カイハツ : ヘイセイ 25ネンド ニホン ショクヒンホゾウ カガクカイ ギジュツショウ
- Technical Development of Processing of Boiled-dried Adductor Muscle of Scallop to Improve the Productivity and Quality of Manufacturing
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- 日本食品保蔵科学会誌 = Food preservation science / 日本食品保蔵科学会 編
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日本食品保蔵科学会誌 = Food preservation science / 日本食品保蔵科学会 編 40 (3), 135-141, 2014-05
東京 : 日本食品保蔵科学会 ; 1997-
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572357010480640
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- NII Article ID
- 40020136482
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- NII Book ID
- AA11178236
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- ISSN
- 13441213
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- NDL BIB ID
- 025609710
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZR6(科学技術--農林水産)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles