魚肉練り製品の食感に及ぼす塩分濃度,塩の粒径,塩類および市販塩の種類の影響
Bibliographic Information
- Other Title
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- ギョニク ネリセイヒン ノ ショッカン ニ オヨボス エンブン ノウド,シオ ノ リュウケイ,エンルイ オヨビ シハンエン ノ シュルイ ノ エイキョウ
- Influence of Salt Concentration, Salt Particle Size, Types of Inorganic Salts, and Types of Edible Salts on the Texture of Kamaboko Gel
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Journal
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- 日本海水学会誌 = Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan
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日本海水学会誌 = Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan 66 (5), 288-294, 2012-10
小田原 : 日本海水学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572357336682112
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- NII Article ID
- 40019450401
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- NII Book ID
- AN0018645X
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- ISSN
- 03694550
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- NDL BIB ID
- 024016971
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZM44(科学技術--地球科学--海洋・陸水・火山)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles