ソバ切りの物性に及ぼすルチン含量とグルテン添加量の影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ソバギリ ノ ブッセイ ニ オヨボス ルチン ガンリョウ ト グルテン テンカリョウ ノ エイキョウ
- Effects of rutin and wheat gluten contents on the rheological properties of buckwheat noodles
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 41 (5), 319-326, 2008-10
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572357870672896
-
- NII Article ID
- 110006967719
- 10030332977
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 9694841
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles
- KAKEN