初等家庭科の教科書にみる炊飯指導法の変遷
Bibliographic Information
- Other Title
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- ショトウ カテイカ ノ キョウカショ ニ ミル スイハン シドウホウ ノ ヘンセン
- Change in the methods of teaching for preparing boiled rice illustrated in the elementary domestic science textbooks
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Journal
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- 会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編
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会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編 (4), 13-23, 2008
町田 : 日本家政学会食文化研究部会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572358095122176
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- NII Article ID
- 40016388312
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- NII Book ID
- AA12645042
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- ISSN
- 18804403
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- NDL BIB ID
- 9738828
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles