'The Science of Taste and of Cultural Consumption': Some Ideas in Pierre Bourdieu's Distinction for Explaining Working-Class Consumption in the Early Twentieth Century Britain
書誌事項
- タイトル別名
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- Science of Taste and of Cultural Consumption Some Ideas in Pierre Bourdieu s Distinction for Explaining Working Class Consumption in the Early Twentieth Century Britain
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収録刊行物
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- 論集 / 津田塾大学大学院英文学会 編
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論集 / 津田塾大学大学院英文学会 編 (24), 38-51, 2003
小平 : 津田塾大学大学院英文学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1520572358280810240
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- NII論文ID
- 40005772709
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- NII書誌ID
- AN00257398
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- ISSN
- 09156798
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- NDL書誌ID
- 6542224
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- 本文言語コード
- en
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- NDL 雑誌分類
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- ZK31(言語・文学--外国語・外国文学)
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- データソース種別
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- NDLサーチ
- CiNii Articles