委託給食施設における施設管理栄養士および委託給食会社栄養士の業務分析--老人福祉施設および老人保健施設の給食業務を通して
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- イタク キュウショク シセツ ニ オケル シセツ カンリ エイヨウシ オヨビ イタク キュウショク ガイシャ エイヨウシ ノ ギョウム ブンセキ ロウジン フクシ シセツ オヨビ ロウジン ホケン シセツ ノ キュウショク ギョウム オ トオシテ
- Service analysis of registered dietitians on staff at facilities and dietitians from food service companies on consignment contracts at contract facilities: through institutional food service in welfare facilities for the elderly and health service facilities for the elderly
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- ノートルダム清心女子大学紀要. 人間生活学・児童学・食品栄養学編 = Notre Dame Seishin University kiyo. Studies in human living sciences, child welfare, food and nutrition
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ノートルダム清心女子大学紀要. 人間生活学・児童学・食品栄養学編 = Notre Dame Seishin University kiyo. Studies in human living sciences, child welfare, food and nutrition 32 (1), 33-46, 2008
岡山 : ノートルダム清心女子大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572358666032896
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- NII Article ID
- 40015903813
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- NII Book ID
- AA12409174
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- ISSN
- 03861236
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- NDL BIB ID
- 9409014
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles