在宅高齢者の食生活改善について(1)調理法の検討
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ザイタク コウレイシャ ノ ショク セイカツ カイゼン ニ ツイテ 1 チョウリホウ ノ ケントウ
- The improvement of diet for the elderly at home (1) Cooking method
Search this article
Journal
-
- 南九州大学研究報告. 自然科学編 = Bulletin of Minamikyushu University. Natural science
-
南九州大学研究報告. 自然科学編 = Bulletin of Minamikyushu University. Natural science (39), 13-17, 2009-04
高鍋町 (宮崎県) : 南九州大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572358707110016
-
- NII Article ID
- 40016726790
-
- NII Book ID
- AA11836271
-
- ISSN
- 1348639X
-
- NDL BIB ID
- 10341437
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles