栄養士養成課程に通う女子学生における魚の摂取に関する研究 : 調理経験に着目して
Bibliographic Information
- Other Title
-
- エイヨウシ ヨウセイ カテイ ニ カヨウ ジョシ ガクセイ ニ オケル サカナ ノ セッシュ ニ カンスル ケンキュウ : チョウリ ケイケン ニ チャクモク シテ
- A Study of Intake of the Fish in the Female College Student Who Goes to a Dietitian Education Course : Focus on the Experience of Cooking Fish
Search this article
Journal
-
- 昭和学院短期大学紀要 = Bulletin of Showagakuin Junior College
-
昭和学院短期大学紀要 = Bulletin of Showagakuin Junior College (56), 34-39, 2018
市川 : 昭和学院短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359210265856
-
- NII Article ID
- 40021972355
-
- NII Book ID
- AN00117071
-
- ISSN
- 02868792
-
- NDL BIB ID
- 029877442
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles