食中毒(4)食肉およびその加工品による食中毒事例紹介 : 原因分析とその対策
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクチュウドク(4)ショクニク オヨビ ソノ カコウヒン ニ ヨル ショクチュウドク ジレイ ショウカイ : ゲンイン ブンセキ ト ソノ タイサク
- Food Poisoning(4)A Case Study of the Food Poisoning of Meat and Meat Processed Foods : Cause Analysis and Countermeasures
Search this article
Journal
-
- 日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents
-
日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents 46 (5), 205-210, 2018-05
大阪 : 日本防菌防黴学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359347583872
-
- NII Article ID
- 40021573931
-
- NII Book ID
- AA12599772
-
- ISSN
- 2187431X
-
- NDL BIB ID
- 029060171
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles