超音波照射が小豆渋汁の栄養成分,抗酸化活性,色調及び嗜好に及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
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- チョウオンパ ショウシャ ガ アズキ シブジル ノ エイヨウ セイブン コウサンカ カッセイ シキチョウ オヨビシコウ ニ オヨボス エイキョウ
- Effects of ultrasonication on the nutritional composition, anti-oxidative activity, color tone and taste of the eluate from adzuki bean seeds
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Journal
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- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
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日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 18 (3), 244-249, 2007
坂戸 : 日本食生活学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572359428604800
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- NII Article ID
- 10020024878
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- NII Book ID
- AA11804821
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- ISSN
- 13469770
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- NDL BIB ID
- 9326160
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN