製パンにおける家庭用ガス高速オーブンレンジの焼きムラ最小化条件の検討
Bibliographic Information
- Other Title
-
- セイパン ニ オケル カテイヨウ ガス コウソク オーブンレンジ ノ ヤキ ムラ サイショウカ ジョウケン ノ ケントウ
- Investigating Conditions that Minimize Uneven Bread Baking in a High-Speed Household Gas Oven Range
Search this article
Journal
-
- 四條畷学園短期大学紀要 = Annual reports of Shijonawate Gakuen Junior College / 四條畷学園短期大学紀要編集委員会 編
-
四條畷学園短期大学紀要 = Annual reports of Shijonawate Gakuen Junior College / 四條畷学園短期大学紀要編集委員会 編 (53), 39-48, 2020
大東 : 四條畷学園短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359499006080
-
- NII Article ID
- 120006956260
-
- NII Book ID
- AA1220784X
-
- ISSN
- 18811043
-
- NDL BIB ID
- 031241119
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles